Novosti

Privremena regulacija prometa

Metković d.o.o. obavještava građane grada Metkovića da su se počeli izvoditi radovi na projektu „Izgradnja vodoopskrbne mreže i fekalnog kolektora u dijelu ulice Vladimira Nazora i dijelu ulice Lovački put u Metkoviću.
Predmetni radovi će se izvoditi u tri faze gradnje zbog lakše prometne komunikacije u predmetnim ulicama i u ulicama koje se križaju sa njima. O svakoj od tri spomenute faze građane ćemo pravovremeno obavještavati.
Za I fazu gradnje Privremena regulacija prometa stupa na snagu već od dana 19.05.2017.g.
Navedeni elaborat privremene regulacije prometa za I fazu gradnje dostavljamo na karti u privitku.
Ukratko, u I. fazi gradnje izvoditi će se radovi u dijelu ulice Lovački put i taj dio ulice će biti kompletno zatvoren za promet i sva vozila koja prometuju za groblje sv. Ivana u Metkoviću morati će koristiti zaobilazni pravac preko Dubrovačke ulice na groblje, i dio ceste na Predolcu koji je u naravi jednosmjerna cesta će privremeno postati cesta za dvosmjerni promet.
Projekt „Izgradnja vodoopskrbne mreže i fekalnog kolektora u dijelu ulice Vladimira Nazora i dijelu ulice Lovački put u Metkoviću” je u potpunosti usklađen s konceptom kanalizacijskog sustava grada Metkovića i dio je dokumentacije potrebne za prijavu projekata sufinanciranim iz EU fondova.
Molimo naše sugrađane na strpljenje i razumijevanje.

Direktor
Matko Jerković